U bevindt zich hier: HP 970 Black Ink Cartridge

HP 970 Black Ink Cartridge

HP
BTW Excl. € 63,14
BTW incl. € 76,40
Levertijd 1 - 3 werkdagen
afdrukken
Overview
Originele HP inkt op pigmentbasis is gemaakt om voordelig professionele dagelijkse documenten te printen en werkgroepen tijd te besparen met consistente, duurzame prints die tientallen jaren mooi blijven.1
Features
Uw HP Officejet Pro X printer levert de kwaliteit en de prestaties die u verwacht met de cartridge die er speciaal voor ontworpen is. Met originele HP inktcartridges op pigmentbasis3,1 produceert u scherpe documenten die snel drogen, waterbestendig zijn en lang mooi blijven.
- Originele HP pigmentinkt die speciaal gemaakt is voor de HP Officejet Pro X serie levert topprestaties.

Maak de keus die bij uw budget past: standaard cartridges voor een lagere aanschafprijs of high-capacity cartridges om voordeliger te printen. Alle originele HP inktcartridges op pigmentbasis zijn gemakkelijk te installeren en leveren kwaliteit tot de laatste druppel.
- Kies de cartridge die bij uw situatie past: standaard voor lagere aanschafkosten of high-capacity om voordeliger te printen.

Wees zuinig met grondstoffen en werk duurzamer met een cartridge die ontworpen is met oog voor het milieu. HP Smart Print tool helpt papier en energie te besparen en HP Planet Partners biedt handige gratis recycling4,2.
- Bespaar papier en inkt door met behulp van de gratis HP Smart Print tool5 alleen de webcontent te printen die u nodig heeft.

1De lichtbestendigheid is gebaseerd op prognoses uit de papierindustrie voor zuurvrij papier en originele HP inkt; de stabiliteit van kleurstoffen bij kamertemperatuur is gebaseerd op vergelijkbare systemen, getest volgens ISO 11798 en ISO 18909.
2Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in 47 landen en regio′s in Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners programma. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/recycle.
3Waterbestendigheid is gebaseerd op interne tests van HP op papier met het ColorLok®-logo.
4Ondersteunt Microsoft® Internet Explorer 7.0, 8.0 en 9.0 en Mozilla® Firefox versie 3.5 t/m 5.01.
Technische details:
Printkleuren:
Zwart
Aantal:
1
Paginaopbrengst:
3000 pagina′s
Compatibele producten:
HP Officejet Pro X451dn, X451dw, X551dw, X476dn, X476dw, X576dw
Eisen aan de omgeving:
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf:
10 - 90 procent
Eisen aan de omgeving:
Temperatuur, in bedrijf:
5 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag:
10 - 90 procent
Gewicht en omvang:
Gewicht pakket:
210 g
Breedte van de doos:
241.7 mm
Hoogte van de doos:
71.6 mm
Diepte van de doos:
28.7 mm
 
E-mailadres
Wachtwoord
Kies Fabrikant
Folder & Info
Remote support