Comnetso logo qdri

Bel Ons

011 57 57 99

Stuur een e-mail

info@comnetso.be

Boek een afspraak

In onze shop of aan huis

Chat met ons

Klik onderaan voor een sessie

Diensten

Algemeen:

ComNetSo staat garant voor een goede en snelle service en dit tegen een scherpe prijs. Wij nemen steeds de tijd om u grondig te informeren. U vindt bij ons een zeer ruim pakket van producten en diensten. ComNetSo legt de focus op een goede dienstverlening voor thuisgebruikers, scholen en KMO's.

Hardware en Software:

U kan bij ons terecht voor losse informatica onderdelen. Voor meer uitleg kan u terecht in onze Shop maar u kan ook vanuit uw zetel bestellen via onze beperkte webshop.
Aarzel niet ons te mailen, bellen of chatten indien u niet onmiddellijk terugvindt wat u zoekt.

Wij bieden volledige configuraties aan en het is tevens mogelijk om een computer op maat samen te stellen. De levertijd is in de meeste gevallen niet meer dan 5 werkdagen. Al onze configuraties ondergaan op voorhand een aantal grondige tests.

Indien u dat wenst leveren en installeren wij aan huis. Ook voor installatie en beveiliging van draadloze netwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zullen u steeds informeren over de beste software oplossingen voor uw gebruik.

Kom bij ons langs voor uw virus detection software. Wij adviseren wat voor uw computer de beste oplossing is rekening houdend met de veiligheid 'en' de prestaties van uw systtem. Als u bij ons deze software koopt en u zou toch een virus op uw computer hebben, dan zullen wij dit gratis verwijderen.

Hulp op afstand:
Indien u een software probleem heeft maar wel nog op het internet kan kunnen we uw computer overnemen.

Herstellingen:

ComNetSo heeft een eigen hersteldienst. Wij herstellen alle merken.

Herstellingen gebeuren steeds in goed overleg met de klant zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.
Indien nodig informeren wij u tijdens het proces over de kost van de reparatie zodat u kan beslissen of u de herstelling al dan niet wil laten uitvoeren.
Wij kunnen een reservekopie maken van uw persoonlijke bestanden. U wordt telefonisch of per e-mail verwittigd als de herstelling klaar is.

Herinstallatie & Backup:

Vaak is een herinstallatie de beste upgrade. Als uw computer of laptop steeds langzamer wordt breng het toestel dan even binnen voor een herinstallatie. De software zal daarna weer draaien zoals op de eerste dag dat u het toestel kocht. Wij maken de toestellen ook steeds stofvrij en doen alle windows updates.

Indien nodig maken wij een backup van uw gegevens (mails, contacten, foto's,...). Wij zullen dit steeds in detail met u bespreken alvorens de herinstallatie uit te voeren.
Uit ervaring weten wij dat een herinstallatie vaak ook het ideale moment is om een upgrade uit te voeren (extra ssd-schijf, geheugen, ...). Wij zullen u steeds informeren wat de beste prijs- kwaliteitsoplossing is voor uw systeem.

Garantie:

Al onze producten hebben minimaal 2 jaar garantie voor thuisgebruikers en 1 jaar voor bedrijven. De garantieperiode kan echter oplopen tot 10 jaar en verschilt van fabrikant tot fabrikant!

Wij verkopen al onze producten op naam dus bij ons is het geen probleem indien u uw factuur niet meer zou terugvinden. Wij houden dit voor u bij en weten ook hoe lang u garantie heeft op een product. Bij de producten waar dit van toepassing is zal u ook steeds het serienummer terugvinden op het factuur. Dit maakt het voor u gemakkelijk indien u rechtstreeks met de fabrikant contact wenst op te nemen. Wij trachten op onze website ook steeds mee te geven hoe lang u garantie heeft op het product dat u koopt.

Of u nu "carry-in garantie" of "pick up & return" garantie heeft op uw product u kan deze allemaal bij ons binnen brengen. Wij zullen dit dan verder voor u afhandelen. Ook hier staat 'Service' centraal:
- Is uw scherm defect krijgt u bij ons een tijdelijk scherm zodat u verder kan. Wij doen de afhandeling, u hoeft dus zelf niet te bellen of te mailen naar de fabrikant! Zowel het reservetoestel als de afhandeling is gratis!
- Indien uw printer het niet meer doet hebben wij ook een tijdelijk toestel voor u klaar staan. Het toestel en de afhandeling is gratis, de verbruikte inkt is voor uw rekening.
- Is uw laptop of computer stuk dan hebben wij een reservetoestel voor u klaar staan. Wij maken een backup van uw gegevens indien nodig en handelen verder alles af met de fabrikant. Zowel het reservetoestel als de afhandeling is gratis!
- ComNetSo computers worden door onze eigen hersteldienst gemaakt. Onderdelen en werkuren alles valt onder garantie!
- Andere onderdelen zullen wij direct omruilen indien op stock.

Schrijf je in voor onze newsletter !

Comnetso, open als u tijd heeft !

maandag: 19u00 - 21u00
dinsdag: op afspraak
woensdag: 19u00 - 21u00
donderdag: op afspraak
vrijdag: op afspraak
zaterdag: 09u30 - 13u30

Comnetso logo qdri negatief

Comnetso bvba
"Wij zijn open, als u tijd heeft !"
BTW : BE 0477.386.191
IBAN : BE45 7512 0055 2489

Contacteer Ons

Hasseltsebaan 109
3940 Hechtel-Eksel
Tel: 011 57 57 99
Gsm: 0496 712 938
Email: info@comnetso.be
FaceBook